NOVO – My english book 1 (2)

Ministarstvo za obrazovanje nauku i mlade Kantona Sarajevo odobrilo je naš udžbenik My english book 1 za prvi razred devetogodišnjeg obrazovanja.
Udžbenik My English Book 1 je osmišljen kao vesela slikovnica koja se sastoji od deset cjelina u kojima se obrađuju teme bliske uzrastu učenika od šest godina. U fokusu udžbenika My English Book 1 su učenici, njihovi načini učenja, interesi i potrebe. Kroz pjesmu, glumu i igru, učenici će imati priliku da, poput leptirića, polete ka novom i zabavnom svijetu engleskog jezika.

Interesantne i vesele ilustracije te raznovrsne vježbice i aktivnosti, kao što su dopunjavanje, povezivanje, podebljavanje, crtanje i rezanje imaju za cilj da pomognu učenicima da usvoje vokabular i savladaju osnovne jezičke vještine.
Osim kvalitete, koju su prepoznali nastavnici u Tuzlanskom i Hercegovačkom kantonu koristeći ovaj radni udžbenik u nastavi već tri godine, vjerujemo da smo postigli i društvenu odgovornost kroz angažiranje domaćih autora, urednika i dizajnera te jedinstvenu cijenu udžbenika koji zajedno sa CD-om košta samo 10,50 KM.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. za više informacija.


MEB1 web